Blogs over: Autisme

Een partner met ASS

Onlangs ging ik met mijn partner in gesprek over hoe hij mijn autisme ervaart. Ik schreef er een blog over om onder andere partners van iemand met ASS herkenning te bieden.

Lees meer »

Blogs over: Trauma

PTSS en hyperventilatie

Sanne: Sinds 2013 heb ik last van hyperventilatie, dat ontstond nadat ik een traumatische ervaring had meegemaakt. Er schijnt een duidelijk verband te zijn tussen het ervaren van een trauma en ademhalingsklachten. Helaas is hier nog niet heel veel over bekend. Op het moment dat ik bezig was mij te verdiepen in dit onderwerp, kwam ik via Instagram hyperventilatiecoach Nicole tegen. Ik begon haar account te volgen, om zo meer te leren over hyperventilatie. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en te vragen of ze met mij een blog wilde schrijven over de relatie tussen PTSS en hyperventilatie.

Lees meer »

Blogs over: Automutilatie

Blogs over: mijn eetstoornis

Overige blogs:

Depressie en suïcidaliteit

Suïcidaliteit is een onderwerp waar nog veel taboe bij komt kijken. Ik deel mijn ervaringen om meer openheid te creëren. In deze blog deel ik daarom mijn ervaring met depressie en suïcidaliteit. Ook schrijf ik over mijn herstel.

Lees meer »

Afwijzing!

Dit is een persoonlijke blog over afwijzing. Ik ga dieper in op de verschillende situaties waarin ik mijzelf afgewezen heb gevoeld. Ook deel ik met jou wat mij helpt als ik mij afgewezen voel.

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.